Шалке 04 е с минимални шансове срещу Манчестър Сити според

...
Шалке 04 е с минимални шансове срещу Манчестър Сити според
Коментари Харесай

Наставникът на Шалке за Сити: Добър си в нещо, но си уязвим в друго

Шалке 04 е с минимални шансове против Манчестър Сити съгласно букмейкърите, само че треньорът Доменико Тедеско не вижда никакъв проблем в това. В сряда двата отбора започват борбата си за място на 1/4-финалите в Шампионската лига, като първият мач е в Гелзенкирхен.

“Манчестър Сити е извънреден на всички места по терена. Всеки футболист знае какво вършат другите. Особено са мощни на позицията на №8. Но въпреки всичко, в случай че се справяш доста добре в нещо, то си уязвим в нещо друго. Всеки тим заплаща тази цена”, съобщи Тедеско на формалната си конференция.

“Миньорите” са 14-и в Бундеслигата, до момента в който британският първенец е водач в своето състезание. “Разбира се, че не сме любимци, само че е разумно да имаме някакъв късмет - продължи 33-годишният ментор. - Няма друго такова чувство като да се изправиш срещи един от най-хубавите тимове в света и то във етапа на директните елиминации в ШЛ. Потрудихме се крепко, с цел да можем да стигнем до подобен мач. Горим от предпочитание да излезем на терена. Сити е доста класен противник, само че и ние би трябвало да сме на висота. Дължим го както на самите нас, по този начин и на почитателите ни. Самият аз съм нервозен, само че това е по този начин дори и преди контролите - това е част от работата ми. Бих споделил, че съм повече разчувствуван.”

In Tedesco’s words: ‘It’s only fair...man’ https://t.co/PtrGsaKKbU
— FC Schalke 04 (@s04_en) February 19, 2019
Тедеско разгласи, че на вратата ще застане капитанът Ралф Феерман, без значение че при започване на полусезона той го беше направил запаса на младока Александер Нюбел, който е сравняван с Мануел Нойер.

Срещата на “Фелтинс Арена” в сряда стартира в 22:00 часа. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 20 февруари  Шалке 04 22:00предстои  Манчестър Сити

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР