Шакира спечели. Най-новият й хит не просто й даде шанс

...
Шакира спечели. Най-новият й хит не просто й даде шанс
Коментари Харесай

Родителите на Жерар Пике са готови да се преместят в нов дом, далеч от Шакира

Шакира завоюва. Най-новият й шлагер не просто й даде късмет да показа всичко, което мисли за Жерар Пике, новата му другарка Клара Чиа Марти и някогашните й свекъри, само че певицата съумя да реализира следващата си цел.

Тя към този момент няма да живее врата до врата с Монсерат Бернабеу и Хуан Пике.

 Тя към този момент няма да живее врата до врата с Монсерат Бернабеу и Хуан Пике.

Според последните вести, родителите на Пике съществено обмислят концепцията да се реалокират, с цел да се отдалечат от Шакира, която през последните няколко седмици не стопира с „ офанзивите “ против тях.

Напрегнатата обстановка сред латино дивата и футболиста съпроводи със себе си голям брой проблеми, в това число хоспитализирането на Клара Чиа Марти, причина за което стана прекомерно огромния стрес от медийното преекспониране.

Всъщност, откогато изневярата на някогашния играя на Барселона излезе на яве, 22-годишният модел получава голямо количество обиди в обществените мрежи, които несъмнено са надалеч от приятни.

Шакира също възнамерява да се реалокира в Маями

Евентуалното пренасяне на родителите на Пике може да не се случи толкоз бързо, като се има поради, че певицата има желанието да се реалокира в Маями /макар и временно/, дружно с двамата си сина – Милан и Саша.

Е, следва да забележим по какъв начин ще се развие тази нестихваща сага.

Шакира против Жерар Пике: От Twingo-то до вещицата

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР