Шакира просълзи много от последователите си в Инстаграм с видео,

...
Шакира просълзи много от последователите си в Инстаграм с видео,
Коментари Харесай

Това видео ще ви просълзи: Шакира целува краката на баща си в болницата

Шакира просълзи доста от почитателите си в Инстаграм с видео, на което е дружно с татко си. 

От известно време 91-годишният Уилям е в болница в Барселона, където е под лекарско наблюдаване и лекуване след серия от здравословни проблеми. Първо, бащата на певицата се разболя от коронавирус, а по-късно претърпя случай. Лошото му рухване наложи след това няколко интервенции.
                             

Въпреки тежкия миг, който той претърпява, родителят на изпълнителката е същински щастливец, защото 45-годишната му щерка постоянно го посещава, дарявайки го с обичта и грижите си.

В понеделник Шакира показа умилително видео в Инстаграм, на което се вижда по какъв начин Уилям се оправя сполучливо със серия от проби за пъргавина. Това провокира у Шакира наслада и тя се наведжда да целуне краката на татко си. 
                             

„ Животът е нещо приблизително сред визити в болничното заведение и празнуването на Хелоуин “, написа звездата към видеото, а значително почитатели на певицата в обществената мрежа признаха, че то ги е просълзило.

„ Радваме се, че дон Уилям е добре. Шакира, ти си чудесна щерка! “, разяснява с екстаз почитател на Шакира.

Преди броени дни певицата показа фотография от болничното заведение, която също развълнува феновете ѝ. На нея родителите ѝ се целуват. „ Истинска обич “, озаглави тя фрагмента. 
                             

Наскоро Шакира и Жерар Пике се разделиха, само че самата майка на певицата наскоро разкри, че испанският футболист продължава да посещава Уилям в болничното заведение.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР