Шакира продължава да е под карантина в дома си в

...
Шакира продължава да е под карантина в дома си в
Коментари Харесай

Призивът на Шакира, който ядоса фенове ѝ

Шакира продължава да е под карантина в дома си в Барселона, дружно със брачна половинка си Жерар Пике и двете им деца - 7-годишният Милан и 5-годишния Саша. Колумбийската певица е под домашна изолираност, като част от ограниченията да се ограничи разпространяването на ковид. Тя обаче не е удовлетворена от някои условия и желае да промени това.
 Шакира, Жерар Пике и за какво футболистът на беше на Супербоул
Защо мъжът на Шакира не беше на SuperBowl

Двойката има рожден ден в един и същи ден

Шакира употребява Instagram профила си, с цел да изкаже позицията си, като разгласи, че желае да пусне петиция против държавното управление, която е обвързвана с излизането на децата на открито, защото е от голямо значение за малчуганите, изключително за тези, които нямат вътрешен двор или балкон, да могат да се разходят на слънце и чист въздух.

" Ако е разрешено на някои да излязат да разходят кучето си и на възрастните да пазарят, би трябвало да помислим и за решение, което дава същото право на деца, които се нуждаят от слънце и въздух за своето физическо и психическо здраве ", написа Шакира като приканва държавното управление да обмисли политика, която разрешава на възрастен да дава отговор за извеждането на дете на разходка, даже в случай че то е подчинено на рестриктивните мерки, които специалистите смятат за верни, като съблюдаване на правила за отдалеченост и така нататък

View this post on Instagram
A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on Jun 18, 2019 at 7:52pm PDT

" Децата са същински първенци в тази обществена драма и би трябвало да мислим за тяхното благоденствие ", заключава посланието си певицата, което е споделила с повече от 66 милиона почитатели.

Апелът ѝ обаче провокира доста мнения, множеството от които отрицателни. Много от почитатели ѝ я нападнаха, като я упрекнаха в безконтролно отношение към сериозната обстановка. Част от почитателите ѝ припомнят, че децата, за разлика от животните, могат да се заразят, както и да бъдат източник на болест за близките, по тази причина е рисково да излизат на открито.

View this post on Instagram
A post shared by Shakira (@shakira) on Mar 29, 2020 at 3:52am PDT

Други обръщат внимание, че певицата подхожда неблагоразумно към актуалната обстановка, като се обосноват с обстоятелството, че колкото и да е значимо за децата да излизат на чист въздух на открито, изключителната обстановка, в която се намира страната, а и целият свят, изискват изключителни ограничения, които би трябвало да се съблюдават, в случай че желаеме този смут да завърши колкото се може по-скоро.
 Дженифър Лопес, Шакира, Супербоул 2020 и жалбите към Федералната комисия по известията в Съединени американски щати
Джей Ло и Шакира вбесиха американците

18+, порно шоу или секс трафик
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР