Шакира определено не е сред звездите, чиито имена свързваме със

...
Шакира определено не е сред звездите, чиито имена свързваме със
Коментари Харесай

Ето как Шакира олекна с 14.5 милиона евро

Шакира несъмнено не е измежду звездите, чиито имена свързваме със кавги. Тя им щастливо семейство, сполучлива кариера и наподобява толкоз добре, че няма по какъв начин да не й завидим. Но, става известно, не е съвършена, написа начин на живот.бг.

Преди дни стана ясно, че изпълнителката е попаднала в полезрението на испанските управляващи. Причината - укриване на налози. И то не в някакъв нищожен размери, а цели 14.5 милиона евро.

Цялата сага стартира още при започване на годината, когато разбрахме, че Шакира ще бъде разследвана за неизплащане на суми, които дължи на Испания. Така при започване на декември се доближи до крайната сума, която би трябвало да изплати.

Знаейки, че към този момент няма мърдане, Шакира избра да си спести една част от правосъдните разправии и непринудено внесе желаната от нея сума за интервала 2012-2014 година

Това обаче не е гаранция, че ще й се размине с появяването в съда. Просто с този ход ще успее да си издейства по-малко наказване от правосъдния състав.

Другото й нарушение е, че се пробва да заблуди управляващите за местоживеенето си. Според испанските закони, всеки, който живее в страната повече от шест месеца, би трябвало да заплаща своите отговорности към хазната, написа elPeriodico.

Шакира публично е оповестила, че е в Испания за непрекъснато от 2015 година, само че това не е тъкмо по този начин. А развръзката занапред следва.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР