Шакира може би е преоткрила любовта в лицето на новмъж

...
Шакира може би е преоткрила любовта в лицето на новмъж
Коментари Харесай

„Мистериозен мъж“ е пленил сърцето на Шакира

Шакира може би е преоткрила любовта в лицето на новмъж в Маями, пишатиспански медии, представени от " Дейли Мейл ".

Твърди се, че колумбийската певица и авторка на песни се мести във Флорида броени дни, откакто е подписала съглашение за настойничество на детето от някогашния й мъж Жерар Пике.

Феновете са оставени да гадаят дали тя ще напусне Барселона със синовете си Милан, на 10 години, и Саша, на 8, през юни в края на образователната им година, или през идващите няколко дни, откакто беше обявено, че възнамерява да напусне на 1 април.

Според испанския новинарски уеб страница OK Diarioмайката на две деца може да има още една причина да форсира преместването си в Маями - „ тайнствен мъж “, за който се твърди, че е срещала преди няколко месеца, преди да напише последната си ария, ориентирана към Пике и новата му другарка Клара Чиа.

Уебсайтът заяви през уикенда: „ Изглежда, че колумбийската певица може да е намерила нова обич във формата на тайнствен мъж, който явно е срещнала в Маями и с който е била в контакт от четири месеца. “

Не се загатват повече детайлности, освенче мистериозният мъж не е Антонио де ла Руа, с който тя излизаше преди да срещне Пике на Световното състезание през 2010 година, където Шакира извърши хитовата си ария „ Waka Waka “.

Шакира и Пике потвърдиха през ноември, че са постигнали съглашение след продължителни договаряния, които приключиха с маратонска 12-часова среща с юристите им.

Като част от съглашението пенсионираният футболист Пике, който сега се среща с 23-годишната каталунска хубавица Клара Чиа, ще прекарва ваканциите с децата си.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР