Шакира и Том Круз бяха забелязани да говорят на балкона

...
Шакира и Том Круз бяха забелязани да говорят на балкона
Коментари Харесай

Шакира и Том Круз - опасно близки на Формула 1

Шакира и Том Круз бяха видяни да приказват на балкона на надпреварата от Формула 1 в Маями. Певицата дойде на събитието със сина си Милан и триото по-късно беше забелязано да беседват в зоната на галерията.

Круз пропуснал коронацията на крал Чарлз, с цел да участва на конкуренцията, което направи появяването му дружно с Шакира тематика на полемика измежду почитателите. Видеото от общуването им провокира смешки и спекулации за евентуална връзка сред двете звезди.

Колумбийската певица Шакира получи първото отличие " Латиноамериканска жена на годината " на списание " Билборд ". Наградата ѝ беше връчена на гала в Маями, заяви на уеб страницата си изданието.

Певицата произнесе прочувствена тирада, приемайки премията, като благодари на майка си, на приятелите и на дамите като цяло.

" Вярно е, че когато се усещах най-изгубена, музиката ме избави ", сподели тя пред над 2000 присъстващи на галавечерята. Певицата направи явна отпратка с неотдавнашната си обществена разлъка с футболната звезда Жерар Пике, татко на двете ѝ деца. " Но най-важните уроци научих от други дами и за тях написах това, което написах, и изпях това, което изпях. Защото единствено една жена може да обича, до момента в който е раздрана на парчета; може да приказва с най-брутална честност; може да пее с гняв; да танцува в възторг и да бъде докарана до сълзи от страсти. Само една жена може да направи това ", сподели още колумбийката по време на церемонията в Маями, предава novini.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР