Шакира и Жерар Пике бяха една от най-хубавите и стабилни

...
Шакира и Жерар Пике бяха една от най-хубавите и стабилни
Коментари Харесай

Най-неприятният момент: Ето какво имат да делят Шакира и Пике

Шакира и Жерар Пике бяха една от най-хубавите и постоянни двойки и с любовта си въодушевяваха. Как се стигна до тяхната разлъка към момента не е изцяло ясно, само че както наподобява има забъркан трети човек. В момента това не е и кой знае какъв брой значимо, тъй като певицата и футболистът имат по-важни задания за решение, а точно попечителството над децата им и подялбата на общото им имущество.

За хубаво или за неприятно двамата нямат брак. Според Celebrity Net Worth положението на Шакира възлиза на съвсем 300 милиона евро, до момента в който Пике има активи на стойност към 80 милиона евро. Липсата на брак значи, че тези числа ще останан непроменени. Имотите, закупени от тях, преди да се съберат, също няма да бъдат делени. Колумбийската певица има имение в Маями на стойност към 13 млн. евро, а футболистът има триетажна къща в центъра на Барселона, оценена на 4,5 млн. евро.

Основният въпрос към подялбата е обвързван с капитала и парцелите, които двамата са придобили по време на връзката си. Те също по този начин ще би трябвало да се спогодят и за попечителството над двете им деца Саша и Милан. Според Informalia двамата към този момент са наели юристи, които да пазят ползите им.

Двойката купи къща през 2012 година в влиятелния квартал Есплуге де Льобрегат на стойност 4,5 млн. евро. По-късно, през 2015 година двамата се снабдиха с друга къща покрай "Камп Ноу ", за която похарчиха към 5 млн. евро. Това са единствените два парцела, закупени от тях през годините на връзката им.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР