Шакира и бившият ѝ приятел Жерар Пике попаднаха в обективите

...
Шакира и бившият ѝ приятел Жерар Пике попаднаха в обективите
Коментари Харесай

Сагата на Шакира и Пике: Какво се случва с децата им след ра...

Шакира и някогашният ѝ другар Жерар Пике попаднаха в обективите на фотографите в Барселона - звездите се срещнаха с юристи. Както допуснаха репортерите, повода за това бяха различията сред двамата след раздялата им и проблемите на попечителството над децата, написа fakti.bg.

Известно е, че певицата ще получи цялостно настойничество над двете им общи деца и ще замине с тях за Съединени американски щати. Пике е подготвен да го одобри, в случай че Шакира изплати дълга му от 400 000 $ и му заплаща пет първокласни полета сред Съединени американски щати от Испания всяка година, с цел да вижда децата си. Шакира и Жерар Пике оповестиха раздялата си това лято. Причината, както оповестяват западните медии, бе изневярата на футболист: той постоянно бе виждан в клубове с разнообразни дами. Източници от обкръжението на Пике настояват, че след раздялата с Шакира той е страдал и претърпял тежки моменти. В същото време, малко след раздялата с певицата, той стартира спекулация с 23-годишната Клара Чиа, която работи в неговата компания и провежда събития. Според слуховете футболистът към този момент е срещнал дамата с родителите и приятелите си. Освен това мнозина считат, че точно поради Клара той се е разделил с Шакира.

Запознати оповестяват, че това доста ядосало Шакира, защото имали съглашение да не се появяват обществено с нови сътрудници до година след раздялата. Казват, че певицата желае да му отмъсти и да съсипе кариерата му.

Предателството на Пике и новият му разказ провокираха гнева на почитателите на Шакира: футболистът стартира да бъде унизен в обществените мрежи и даже на футболен мач почитателите скандираха името на певицата.

Шакира и Жерар Пике бяха дружно от 11 години. Те не бяха публично женени и имат двама сина: 9-годишният Милан и 7-годишният Саша.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР