Шакира е само на 20, а нейната връзка със 17

...
Шакира е само на 20, а нейната връзка със 17
Коментари Харесай

Тя е на 20, той – на 37! Светът бе в шок от връзката на Шакира с най-голямата ТВ-звезда на 90-те, говореше се и за насилие (СНИМКИ):

Шакира е единствено на 20, а нейната връзка със 17 години по-възрастния артист я изненадва неприятно. Любовният живот на колумбийската певица Шакира в последните месеци привлича много внимание в международен мащаб, а музикалната звезда за първи път разкрива елементи от персоналния си живот в медиите.

Откакто пусна песента „ BZRP Music Sessions Vol. 53 “, всеки ден се приказва и пише за Шакира и нейния доскорошен сътрудник Жерар Пике, бивш футболист на Барселона.

Спортистът изневери на певицата със студентката Киара Чиа Марти, а около това, че Шакира непрестанно предизвика двамата, тя скапе връзките си и с досегашната си свекърва – Монсерат Бернабеу.

Въпреки това, Шакира в никакъв случай не е била словоохотлива, що се отнася до персоналния й живот, а още по-малко – до любовниците й.

 Тя е на 20, той - на 37! Светът бе в потрес от връзката на Шакира с най-голямата ТВ-звезда на 90-те, говореше се и за принуждение (СНИМКИ): - За Жената

За нейната 11-годишна връзка с Антонио де ла Руе, синът на тогавашния президент на Аржентина Фернандо де ла Руе, са известни доста малко елементи.

Също по този начин Шакира има още един известен мъж в предишното си, а точно  Освалдо Риос, който стана известен у нас със сериали като „ Касандра “ и „ Вдовицата в бяло “.

 Шакира и Освалдо

Двойката бе във връзка към осем месеца през 90-те години, когато Шакира жънеше триумфи в Латинска Америка, до момента в който Освалдо бе огромна звезда в ТВ-сапунките.

Както артистът нееднократно е заявявал, неговата връзка с Шакира била толкоз сериозна, че за малко не приключила пред олтара.

„ Всичко беше публично – тук бяха татко й, майка й, преглеждахме къщата, до нас беше и нейният брат Тонино, с който още съм другар.

Имахме проекти да се венчаем, към този момент си търсехме евентуален дом “, споделя Риос в изявление.

 Шакира и Освалдо Риос

„ С нея бях доста правилен във времена, когато по принцип не бях подобен. Но тя пожела да си тръгне и това бе най-хубавото, което се случи, това, че не продължи с мен “, прибавя артистът.

Той има вяра, че за Шакира и кариерата й би било пагубно да остане с него.

„ Когато сте с някого, който не ви обръща внимание, това замъглява фокуса “, признава артистът.

 Освалдо и Шакира

Връзката на Шакира и Освалдо притегля доста отрицателни мнения по това време поради това, че певицата е на 20, а артистът – на 37. Любовта им трае към осем месеца, а се шушука и че е приключила с принуждение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР