Шакира е била забелязана на вечеря с Луис Хамилтън в

...
Шакира е била забелязана на вечеря с Луис Хамилтън в
Коментари Харесай

Шакира се забавлява с Луис Хамилтън в Маями

Шакира е била видяна на вечеря с Луис Хамилтън в Маями.

В интернет пространството се появи видео, на което се вижда по какъв начин певицата и автомобилният играч са в известен ресторант в Маями. Шакира върви из ресторанта и се вижда по какъв начин доближава масата на Хамилтън. Там се вижда и различен мъж, който се обръща, когато изпълнителката доближава. Луис се усмихва, до момента в който двамата с Шакира се поздравяват. Той изглеждал благополучен, че вижда певицата, разясняват от " The Sun ".

След като бяха видяни в ресторанта, Шакира и Луис са били видени да се любуват на разходка с лодка. Двамата още веднъж били в компанията на другари.

От папарашки фотоси се вижда, че изпълнителката е носила лилаво горнище на бански и лилави къси гащи. Автомобилният играч пък е бил с бяла шапка с козирка, слънчеви очила, черен потник и карирани къси панталони.

На върха на яхтата се вижда надуваем крокодил.

Някои почитатели показват, че съгласно тях може да има нещо сантиментално сред русокосата хубавица и Хамилтън. Но от " The Sun " споделят, че звездите са единствено другари.

Скоро Шакира бе видяна и в компанията на Том Круз, напомня teenproble.net.

Певицата имаше 11-годишна връзка с Жерар Пике, само че двамата се разделиха през лятото на 2022 година Те имат двама сина - Милан на 10 година и Саша на 8 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР