Шакира беше заподозряна в нов романс - на 7 май

...
Шакира беше заподозряна в нов романс - на 7 май
Коментари Харесай

Том Круз и Шакира: Прехвърчат ли искри между тях

Шакира беше обвинена в нов романс - на 7 май певицата беше видяна на съревнование от Формула 1 в Маями в компанията на Том Круз .
Звездите не се криеха от никого, свободно общуваха между тях и позираха на драго сърце пред фотографите. Поради това доста интернет консуматори заподозряха, че двамата може би имат връзка, макар изказванията на Шакира, че те просто са прекарали времето си дружно като другари.

Според една от версиите певицата се е появила на обществено място с холивудската звезда, с цел да отмъсти на някогашния си ухажор - футболиста Жерар Пике. Раздялата с него след 11-годишна връзка беше мъчителна за Шакира и беше съпроводена с доста кавги.В последна сметка Шакира реши да стартира " нова глава " в живота си и да се реалокира от Барселона в Маями с двамата си сина от Пике.
 

— Pop Base (@PopBase)

Малко преди да се появи на надпреварата с Том Круз, певицата завоюва премията " Жена на годината " на Billboard на събитието " Латиноамерикански дами в музиката ". Там тя още веднъж приказва косвено за Жерар Пике и по какъв начин е била наранена от неговата невярност.

— Pop Tingz (@ThePopTingz)

" Коя жена не е забравяла за себе си най-малко един път в живота си, тъй като е търсила вниманието и любовта на мъж? Случвало ми се е, и то повече от един път. Но идва миг, в който към този момент нямаш потребност от някого, с цел да приемаш и обичаш себе си такава, каквато си. Тогава започваш да търсиш себе си вместо някого, желанието да бъдеш същинска заменя желанието да бъдеш съвършена и вместо да очакваш преданост от някого, решаваш да бъдеш предан към себе си ", съобщи при приемането на наградата певицата.
 

— Fader Shak (@faderg2_)
Тя призна, че в живота ѝ е настъпила " сеизмична смяна " и едвам в този момент е почувствала какво значи да бъдеш жена: " Само една същинска жена може да обича, до момента в който се раздира, да бъде изцяло почтена, да пее, до момента в който показва яд, да танцува в възторг и да плаче от страстите, които я връхлитат ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР