Шахтьор (Донецк) продължава активното си подпомагане на украинските войници и

...
Шахтьор (Донецк) продължава активното си подпомагане на украинските войници и
Коментари Харесай

Шахтьор с активно участие във войната

Шахтьор (Донецк) продължава дейното си подкрепяне на украинските бойци и бежанци по време на войната с Русия, оповестяват испанските медии в понеделник. Украинският гранд ще се изправи за повторно против европейския клубен първенец Реал Мадрид, а дуелът във вторник вечерта от груповата фаза в Шампионската лига ще се организира в полската столица Варшава.

Ръководството на Шахтьор е изпратило над 22 тона храна, разнообразни медицински материали, кревати и каски за украинските бойци и бежанци през последните повече от седем месеца.
 Реал (Мадрид) победи Шахтьор (Донецк) с 2:1
Реал (Мадрид) пропусна да разгроми Шахтьор (Донецк)

С голове на Родриго и Винисиус " белия балет " водеше с две попадения в 28-ата минута

От края на февруари досега над шест милиона украински жители краткотрайно се намират в Полша, а над милион и половина от тях към този момент имат краткотрайна работа на полска територия.

Клубната фондация на Шахтьор Донецк продължава да се грижи напълно за осем фамилии от Украйна, който са изгубили домовете и работата си поради войната на Русия на украинска земя. Над 50 деца, които са изселени от родните си места в Украйна, упражняват футбол по плана " Хайде да играем ", подкрепят от " миньорите ", написа в материала на вестник Апелативен съд.

Шахтьор се намира на второ място в група " F " на Шампионската лига с актив от 4 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР