Шах на пешката, за да спасим царицата. Това заяви лидерът

...
Шах на пешката, за да спасим царицата. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Шах с пешката за спасяване на царицата Фандъкова

Шах на пешката, с цел да спасим царицата . Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов в коментар за оставката на Евгени Крусев. Оставките не вземат решение проблемите, акцентира той. Искахме отговорност от кмета, не от буферите , напомни социалистът.

Той вижда неуспех в кадровата политика на ГЕРБ. Шах на пешката не значи, че царицата ще се избави , още веднъж нападна Паргов.

 Евгени Крусев подаде оставка
Евгени Крусев подаде оставка

Той е упрекнат от прокуратурата за ремонта на ул. " Граф Игнатиев "

Той вижда и спешен PR за мръсния въздух. Нито зелени, нито безвъзмездни билети ще решат казуса, сподели още водачът на столичните леви. Парите от налога върху старите коли да се вложат в чист въздух, желаят алените. А к ой ще е принцът, принцесата и царицата на локалния избор за алената партия не стана ясно. Припомняме, че едно от спряганите имена като претендент кмет на левицата на идните локални избори е омбудсманът Мая Манолова.

Левите желаят още машинно гласоподаване. Щели да се опълчват с всички сили на отпора на ГЕРБ в тази посока. Крум Зарков желае да се вземат ограничения за изчистване на изборните описи. Столетницата желае актуализация на изборните описи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР