Шаблон за жалба срещу закриването на траймвай №6 и за

...
Шаблон за жалба срещу закриването на траймвай №6 и за
Коментари Харесай

Спаси София изготви жалба за Шестицата

Шаблон за тъжба против закриването на траймвай №6 и за връщането на мотрисите по бул. Арсеналски до басейн Спартак са изготвили от неправителствената организация Спаси София.  

Жители на Лозенец към този момент я популяризират измежду съседи и родственици, с цел да защитят трамвайното трасе до квартала си. “Всеки може да откри жалбата на нашия уебсайт и може да я внесе персонално в Столичната община на ул. Московска №33 или онлайн през виртуалното деловодство на общината в call.sofia.bg ”, разяснява Борис Бонев от организацията. Той приканва всички софиянци, уверени, че София може и би трябвало да стане зелен, резистентен и удобен град да попълнят и внесат жалбата. 

Маршрутът на трамвай № 6 бе изменен поради градежа на метрото. 

Най-вероятно трамваят ще бъде сменен с тролейбус, по този начин ще бъде усъвършенстван превозът в ж. к. " Манастирски ливади " и ще бъдат свързани трите метролъча, изясни зам.-кметът по превоза Евгени Крусев преди дни.

Предстои експертен съвет да посочи по какъв начин ще се движат трамваите, тролеите и колите в региона на Петте кьошета. Заради идния ремонт пред постройката на Районния съд и тунела под НДК трамваи № 6 и 1 най-вероятно ще бъдат сменени от рейсове. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР