Шаби Алонсо може да съжалява за решението си да остане

...
Шаби Алонсо може да съжалява за решението си да остане
Коментари Харесай

Пол Мърсън отправя строго предупреждение към Шаби Алонсо, след като той отказа работа в Ливърпул

Шаби Алонсо може да съжалява за решението си да остане в Байер Леверкузен на фона на интерес от страна на Ливърпул, съгласно някогашната британска звезда Пол Марсън.

42-годишният Алонсо е на път да завоюва първата си купа в Бундеслигата с Леверкузен. Лидерите в лигата имат 10 точки преднина единствено с осем оставащи мача и към момента могат да завоюват DFB-Pokal и Лига Европа, откакто изкараха целия сезон без загуба до момента.

Формата на Леверкузен този сезон, както и тяхното нанагорнище нагоре в таблицата на Бундеслигата предишния мандат, видяха Алонсо да става гореща благосъстоятелност. Неговите някогашни клубове Ливърпул и Байерн Мюнхен бяха свързвани, като и двата се готвят да създадат смяна в клуба в края на сезона.

Алонсо обаче удостовери, че няма да върви на никое място, след диалози с висшето управление на Леверкузен -ups го убеди, че е на вярното място да продължи развиването си. Мърсън обаче се притеснява за някогашния испански национал, като показва какъв брой бързо могат да се трансформират нещата в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР