Шаби Алонсо е търсен човек и успехът му в Байер

...
Шаби Алонсо е търсен човек и успехът му в Байер
Коментари Харесай

Седемте отговора на Шаби Алонсо за бъдещето на Байер Леверкузен и обратен завой дават надежда на Ливърпул

Шаби Алонсо е издирван човек и триумфът му в Байер Леверкузен значи непрекъснато да дава отговор на въпроси за бъдещето си.

Алонсо смъкна монопола на Байерн Мюнхен, с цел да обезпечи първата купа на Леверкузен в Бундеслигата в първата си акция с клуба. Неговият тим към момента е непобеден през 2023/24 година – удивително достижение, което разбираемо притегли интереса на други клубове.

Ливърпул и Байерн Мюнхен са основните измежду тези, които се чудят дали Алонсо може да желае да напусне кораба през лятото, с цел да размени Юрген Клоп или Томас Тухел. 42-годишният някогашен полузащитник е най-горещата благосъстоятелност на мениджърския пазар – макар че публично не е на пазара.

Откакто Клоп разгласи идното си овакантяване на Ливърпул през януари, Алонсо е свързван с това да стане негов заместител, дружно с шефа на Спортинг Лисабон Рубен Аморим. И по този начин, с наближаването на края на сезона, Mirror Football погледна всичко, което той сподели за бъдещето си тази година, с цел да опише цялата истор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР