Шаби Алонсо е избраникът на Реал (Мадрид) за нов старши

...
Шаби Алонсо е избраникът на Реал (Мадрид) за нов старши
Коментари Харесай

Реал избра Шаби Алонсо за наследник на Анчелоти

Шаби Алонсо е избраникът на " Реал " (Мадрид) за нов старши треньор от идващия сезон, заяви радио " Марка ". Очаква се той да наследи Карло Анчелоти.

От октомври предходната година някогашният испански национал и състезател на " белите " е ментор на " Байер " (Леверкузен). Той класира отбора на 6-о място през предишния сезон и в този момент взе участие в Лига Европа.

Този шампионат тимът му има 13 точки и заема второто място в Бундеслигата след 5 кръга.

Темата се комантира отдавна, защото от дълго време стана ясно, че договорът на Анчелоти ще бъде изпълнен, само че не и удължен - изтича през юни 2024 година Твърди се, че италианецът ще поеме националния тим на Бразилия, който искаше да го притегли още след края на Мондиала в Катар.

Шаби Алонсо нашумя освен около положителните резултати с " Байер ", а стила на игра - атакуващ и атрактивен. За избора " Реал " тежат още две условия - някогашният халф е испанец, освен това обличал екипа на " лос меренгес ". Той добре познава ситуацията на " Бернабеу ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР