Ш естдесет германски полицаи бяха ранени при бунт в сграда,

...
Ш естдесет германски полицаи бяха ранени при бунт в сграда,
Коментари Харесай

Шестдесет ранени германски полицаи при бунт в Берлин

Ш естдесет немски служители на реда бяха ранени при протест в постройка, заета нелегално от комуна в Берлин.

Съдът позволи на длъжностни лица да извършат пожарна инспекция на оборудването, само че когато полицията се опита да обезопаси региона, чиновниците на реда бяха нападнати с камъни от жителите.

Последните се притесняват, че в случай че изоставен мястото, ще бъдат изселени от една от последните останали комуни в града.



Предишните опити за почистване също се провалиха след бурни митинги.

Районът на „ Фридрихсхайн”, където се намира постройката, бързо се развива през последните години.

Градската полиция разгласи в Туитър, че чиновниците, пристигнали за инспекцията в четвъртък, са били „ атакувани с камъни от улицата и покрива от към 300 души”. На улицата са били запалени огньове. Полицаите са употребявали водни оръдия, с цел да потушат пламъците.



По-късно полицията влезе в постройката, пробвайки се да отстрани барикадите в нея.

След рухването на Берлинската стена през 1989 година доста студенти, младежи и радикални анархистки групи окупират изоставени здания в източните елементи на града.



В следствие обаче притежателите възвръщат правата си над парцелите, кварталите се модернизират и цените на жилищата скачат. Така, нелегално настанилите се комуни биват принудени от управляващите да изоставен заетите здания.

През октомври предходната година полицията в Берлин изгони към 50 души от такава комуна, основана през 1999 година от „ анархисти-лесбийки-феминисти”.

Squatters and left-wing radicals with police in, 60 officers injured.
— Chaudhary Parvez (@chaudharyparvez) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В кръчмата: - Дай ум какво да купя на дамата за рождения ден. - Най-добре е да попиташ нея. - А, не! Толкова пари нямам! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДанните са от изследване измежду членовете на СФСМВРТяхната съществена задача е да създадат населен „ Тянхъ ”Това се случи два кръга преди края на шампионата в Елитната юношеска група до 19 годиниАтмосферното налягане едва ще се увеличи и ще е малко по-високо от междинното за месецаТова би могло да се случи, в случай че се усилят часовете за кормуванеНедоволните поканиха и водачите на партиите, които желаят конституционни и законови промени в правосъдната властБЛС изпрати писмо до президента Румен Радев и до премиера Стефан ЯневПрезидентът разгласи това по време на среща с посланиците на страните членки от Европейски Съюз, Швейцария и САЩКакво се случи на стадиона в МюнхенНад града се изляха към 24 литра на квадратен метърОт партията настояват, че има връзка сред публикуваното от уеб страницата „ Афера ” видео и ново предопределение във ведомствотоИма и видео на полово посегателствоЗа ръководител е назначена Владя БорисоваЗа закононарушението се планува затвор до три години и санкция от 1000 до 5000 лева.Байдън: Винаги е по-добре да има срещи лице в лицеТова се показва в позиция, изпратена от Стефан, Боян и Цветомир Найденови до медиитеОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР