СГС наложи домашен арест на сина на кмета на Панагюрище

...
СГС наложи домашен арест на сина на кмета на Панагюрище
Коментари Харесай

Домашен арест за кметския син Иван Белишки


Софийски градски съд наложи домакински арест на сина на кмета на Панагюрище с електронна гривна. Решението е дефинитивно. Кметският наследник Иван Белишки е упрекнат в закана в ликвидиране на депутата от " Възраждане " Стоян Таслаков в изискванията на продължавано закононарушение.

Има свидетелски показания. Има и предоставени механически изводи. Показанията на очевидците се удостоверяват. Според съда прави усещане последователността на заканите, само че е на разположение и чисто правосъдно минало.

Според отбраната не може да се направи обосновано съмнение, че Иван Белишки е нападнал депутата. Имало е среща сред двамата, само че не и закана за ликвидиране.

Според юристът от през днешния ден депутатите са разпуснати и не живеят на досегашните си адреси, тъй че няма заплаха, който и да е народен представител да бъде застрашен, в това число и Таслаков.

Иван Белишки сподели, че това е провокация от страна на Таслаков. Моли за по-лека мярка, тъй като в ареста изискванията са тежки, а той учи 4 курс " Право " и сега е в сесия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР