Сградата на Телефонната палата в София е купена от ГПП

...
Сградата на Телефонната палата в София е купена от ГПП
Коментари Харесай

Сградата на Телефонната палата в София е продадена за 22 милиона лева

Сградата на Телефонната палата в София е купена от „ ГПП Мениджмънт “ ЕООД за 22 милиона лв., оповестява компанията. Покупката се извърши след заличаването на четири възбрани наложени от страната, „ с утвърждението и под надзора на способния български съд в намерено произвеждане по неплатежоспособност и разпродажба на предходния притежател и съгласно напътствията на синдика “, написа в известието, представено от Българска телеграфна агенция.

Плановете на вложителя плануват да се укрепи структурата, защото сега не дава отговор на актуалните земетръсни правила. От години постройката е оставена без поддръжка и затова се трансформира в рискова за живота и здравето на българските жители.

Намеренията ни според бъдещото предопределение на постройката плануват тя да се трансформира в многофункционална постройка, като в същото време се резервира историческото й лъчение. Наред с това постройката ще обогати културния образ на централната част на столицата. Инвеститорът държи извънредно доста на ландшафта и при построяването на постройката ще го обогати в оптималната степен, допълват от „ ГПП Мениджмънт “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР