Сградата на някогашната средношколска библиотека П. Славейков е обявена за

...
Сградата на някогашната средношколска библиотека П. Славейков е обявена за
Коментари Харесай

Продават къща в центъра на Варна за близо 12 млн. лева

Сградата на тогавашната средношколска библиотека " П. Славейков " е оповестена за обмен за 5 750 000 евро, оповестява уеб сайтът Varna24.bg.

Къщата-символ в сърцето на Варна бе върната на притежателите преди години и реставрирана.

Ето и информацията за продажбата на парцела:

Предлагаме за продажба неповторим парцел с историческа стойност и съвършена локация в сърцето на красивата Варна. Тази аристократична резиденция в типичен жанр е издигната през 20-те години на предишния век и се отличава с присъща архитектура, богата орнаментика и луксозна планировка.

През 1999 е направено изцяло възобновяване на интериора и екстериора. Парцелът, върху който е построена е с повърхност 1900 кв.м., съвършено разположен на крачки от пешеходната зона на Морската столица Варна.

Самата къща е с РЗП 1014 кв.м. и е на четири етажа. Вътрешното систематизиране включва партерен етаж (238 кв.м.) и се състои от 8 пространства с баня с тоалетна. Партерният етаж е с повърхност 252 кв.м. и обгръща 6 пространства плюс хигиеничен възел. На първи етаж (238 кв.м.) са ситуирани 5 пространства, баня с тоалетна, спомагателна тоалетна, 1 балкон и 2 тераси. Вторият етаж е 200 кв.м. и надлежно 6 пространства, 2 бани с тоалетни и 1 балкон. Към всеки етаж има килерно помещение.

Просторният двор е чудесно озеленен и поддържан. Изграден е басейн и помощна къща със сауна с подобен размер 20 кв.м. Има обособена закрита зона за паркиране на до 4 автомобила, а в двора има опция и за в допълнение паркиране. Резиденцията е с три входа/изхода към улицата като все още се употребява един от тях. В непосредствена непосредственост са Катедрален Храм Паметник Успение Богородично, Археологически Музей, Община Варна, Варненски Окръжен Съд, Централна Поща Една невероятна опция да притежавате неповторима, елегантна, класическа и красива резиденция като фирмен или семеен парцел, подобаваща и за бутиков хотел, посланичество, дипломатическа постройка и други "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР