Сградата на медицински център във Врачанско, заедно с оборудването в

...
Сградата на медицински център във Врачанско, заедно с оборудването в
Коментари Харесай

Разпродават медицински център барабар с оборудването във Врачанско

Сградата на медицински център във Врачанско, дружно с оборудването в него, ще бъде разпродадена от частен правосъден реализатор, научи организация BulNews.
На тезгяха е поставена постройката на медицински център „ Свети Иван Рилски “ на ул. „ Климент Охридски “ №51 в Бяла Слатина. Причината за търга са отговорности към банкова институция. Частният реализатор ще се опита да протъргува триетажна постройка вид „ общежитие “ на медицинския център. Обектът е с солидна структура и е издигнат през 1950 година. Сградата е с повърхност от 250 квадратни метра и разгъната повърхност от 750 квадратни метра, с право на градеж.
Пазарната оценка на парцела е 220 000 лв., като наддаването започва от 177 600 лв.. Върху парцела има две договорни ипотеки и забрана, разяснява правосъдният реализатор.
Оборудването в центъра се продава настрана. Комплект скенер за компютърна томография “General Electric 2000” с пазарна оценка 33 900 лв. се търгува за 27 120 лв.. Продава се и рентген онтопантомограф “Planmeca Intra X-Ray Unit” с пазарна оценка 3 000 лв., като началната цена, от която стартира наддаването, е 2 400 лв.. На тезгяха е комплициран и железен казан “BAUHERR” на нафта, оценен на 3 600 лв., в този момент за 2 880 лв..
Търгът ще се организира на 22 ноември в постройката на районния съд в Бяла Слатина от 11 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР