Сградата на Европейския съвет, в която се провеждат срещите на

...
Сградата на Европейския съвет, в която се провеждат срещите на
Коментари Харесай

„Космическото яйце” в Брюксел още е опасно

Сградата на Европейския съвет, в която се организират срещите на върха на Европейски Съюз, където нездравословни изпарения принудиха евролидерите да сменят мястото на извършената през предходната седмица среща, ще остане затворена за още една седмица, осведоми Ройтерс, представен от news.bg. Разследващи се пробват да разрешат зародилия проблем.

Заради изпаренията постройката, известна импровизирано като „ Космическото яйце”, трябваше на два пъти да бъде евакуирана през този месец.

„ Космическото яйце” беше намерено през декември предходната година, като е " глътнала " повече от 300 млн. евро от парите на европейските данъкоплатци. Сградата се намира от другата страна на улицата, където е централата на Европейската комисия в Брюксел.

Около 20 чиновници от кетъринга трябваше да бъдат приети в болница на 13 октомври и неизяснен брой чиновници в сряда предходната седмица. Представител на Европейски Съюз съобщи, че белгийските управляващи имат вяра, че двата случая са свързани с един и същи източник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР