Сградата на Европейския съвет, в която се провеждат срещите на

...
Сградата на Европейския съвет, в която се провеждат срещите на
Коментари Харесай

Сградата на Европейския съвет остава затворена заради вредни изпарения

Сградата на Европейския съвет, в която се организират срещите на върха на Европейски Съюз, където нездравословни изпарения принудиха евролидерите да сменят мястото на извършената през предходната седмица среща, ще остане затворена за още една седмица , осведоми Ройтерс.

 Евакуираха постройката на Европейския съвет в Брюксел
Евакуираха постройката на Европейския съвет в Брюксел

Заради " отровни изпарения " от кухнята

Разследващи се пробват да разрешат зародилия проблем.

Заради изпаренията постройката, известна импровизирано като " Космическото яйце ", трябваше на два пъти да бъде евакуирана през този месец , в това число и преди срещата на върха на Европейски Съюз в четвъртък и петък предходната седмица.

" Космическото яйце " беше намерено през декември предходната година, като е " глътнала " повече от 300 млн. евро от парите на европейските данъкоплатци. Сградата се намира от другата страна на улицата, където е централата на Европейската комисия в Брюксел.

Срещите и личният състав краткотрайно ще бъдат трансферирани в прилежащата постройка " Юстус Липсиус " до разрешаването на казуса.

Около 20 чиновници от кетъринга трябваше да бъдат приети в болница на 13 октомври и неизяснен брой чиновници в сряда предходната седмица. Представител на Европейски Съюз съобщи, че белгийските управляващи имат вяра, че двата случая са свързани с един и същи източник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР