Сградата на Европарламента в Страсбург трябва да бъде закрита. Това

...
Сградата на Европарламента в Страсбург трябва да бъде закрита. Това
Коментари Харесай

Маджистрели: ЕП да затегне колана, да закрие сградата в Страсбург

Сградата на Европарламента в Страсбург би трябвало да бъде закрита. Това счита Венета Маджистрели, лидер на листата за евродепутати на Глас Народен. 

Всеки месец за една седмица 750 членове на Екологичен потенциал, плюс техните асистенти и всякакъв различен личен състав се придвижват от Белгия във Франция за няколко работни дни и присъединяване в процедурите по гласоподаване. Това коства 150 милиона годишно на европейските жители, в това число и на нас – българите, изяснява Маджистрели. 

Провежданата от десетилетие към този момент политика на Европейска комисия на остеритет засегна милиони жители. Точно за това, считам, че е редно, и Екологичен потенциал да “затегне коланите “, да покаже съпричастност, и увеличи практичността и ефикасността си, безапелационна е Венета Маджистрели. 

Глас Народен е срещу всички ограничения застрашаващи конкурентноспособността на българската стопанска система - обща данъчна ставка, уеднаквяване на налог добавена стойност и минимална работна заплата на общоевропейско равнище.  

Евроизбори 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР