Сграда Форест 1 се намира в оформилия се, като жилищен

...
Сграда Форест 1 се намира в оформилия се, като жилищен
Коментари Харесай

Форест 1 – новото лице на Владиславово

Сграда Форест 1 се намира в оформилия се, като жилищен комплекс от нови блокчета „ Жълъдови хълмове ”, тъкмо над Лидл във Владиславово. На изток ще граничим с гора, което значи, че ще имаме нескриваема във времето гледка. Района предлага тишина, успокоение и чист въздух, неща които стартират да липсват в градска среда.

 

 Ще има 16 жилището. На партера ще са ситуирани едностайни и двустайни със лични дворчета. На горните етажи на юг са позиционирани двустайни с всекидневни 20-22м2, спални 11-13м2, тераси 3,60м2. На изток ще са маломерни тристайни с горска гледка, състоящи се от две спални по 12-14м2, кухня 8м2, обособени баня и WC, тераса. Подходящи за хора с по-малък бюджет, нуждаещи се от три обособени стаи. На запад ще са тристайните с всекидневни 22м2, спалня 14м2, детска/спалня 13м2, обособени баня и WC, тераса.

На трети етаж ще има един по-различен тристаен със лична панорамна тераса от 78м2, която е над самият апартамент и може да се трансформира в BBQ зона, зона за игра на вашите деца, събирания с другари и релакс. На първото равнище – всекидневна 22м2, две спални 13/14м2.

Към всички жилища ще имате право на избор на мази от 2.10м2 до 27м2, като някои от по-големите ще имат хигиеничен възел.



Сградата ще разполага с външни и подземни паркоместа. В подземния гараж, няма да има от досадните колони, които на процедура вършат местата неизползваеми. Друго облекчение е, че широчината на едно паркомясто ще е 3.30м, а не общоприетите 2.50м



За всички парцели предлагаме разсрочено заплащане по самостоятелни схеми. Важно е да подчертаем, че имаме кардинални ангажименти с две български банки за кредитиране на наши клиенти, в това число и ипотечно, стига несъмнено да отговаряте на техните условия за заем.



Очакваме всеки, който търси своя дом, желае да влага в парцел или желае да завоюва от парцел.

Тел: 0892 388 488

e-mail: [email protected]

facebook.com/Forest1Varna

офис: ул.Мария Луиза 24 - Б

 

*публикация

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР