СГП с брифинг за катастрофата, причинена от Георги Семерджиев, при

...
СГП с брифинг за катастрофата, причинена от Георги Семерджиев, при
Коментари Харесай

Повдигнаха три обвинения на Георги Семерджиев ВИДЕО

СГП с брифинг за злополуката, породена от Георги Семерджиев, при която починаха две млади дами. Повдигнато още едно обвиняване на някогашния футболист. От СПГ отхвърлиха да разясняват материалитеза случая. Те ще бъдат разкрити на правосъдното съвещание, което ще се организира в границите на днешния ден.

„ Наблюдаващите прокурори повдигнаха ново обвиняване на лицето, за което се допуска, че е направило ПТП-то на бул. „ Челни връх”. На първо място се касае за изключително тежък случай, в резултат на което е провокирана гибелта на двете дами. Направени са и голям брой нарушавания. За това законът планува от 5 до 20 години затвор”, сподели Христо Къстев.

Второто обвиняване е за ръководство на автомобил след приложимост на наркотични субстанции. За това законът планува от 1 до 3 години. В кръвта на Семерджиев са открити наркотични субстанции - амфетамин и метамфетамин, обявиха от прокуратурата. Това е за случай от 10 юни.

„ Третото е за потребление на формален неистинен документ – удостоверение за ръководство на транспортно моторно средство. За това се плануват до 8 години затвор”, добави Кръстев.

Наблюдаващите прокурори имат данни, че полически чиновници са злоупотребявали и не са изпълнявали отговорностите си. Към актуалният миг е взета кръвна проба от лицето и се чака резултатът ѝ да излезе.

Софийският градски съд ще взема решение да остави ли за непрекъснато в ареста Георги Семерджиев, предизвикал във вторник вечерта гибелта на две млади девойки в центъра на столицата.

Той е упрекнат за причиняване на гибел по несъобразителност на повече от едно лице.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР