Сготвиха ме. Сготвена съм от някой, който изпитва удоволствие от

...
Сготвиха ме. Сготвена съм от някой, който изпитва удоволствие от
Коментари Харесай

Социалната зам.-министърка през сълзи: Семейството ми каза да подам оставка

" Сготвиха ме. Сготвена съм от някой, който изпитва наслаждение от тези неща ",  това съобщи в ефира на bTV общественият заместник-министър Росица Димитрова, която се раздели с поста си след командировката си до Съединени американски щати, която стана мотив за скандал, написа " Трафик Нюз ".

„ Семейството ми сподели да подам оставка. Казаха ми, че не си заслужава. „ Толкова старания си положила през годините. Не заслужаваш това ", ми сподели синът ми. Дано моята оставка успокои обществото “, сподели през сълзи Росица Димитрова.

Социалната министърка с първокласната командировка подрежда през сълзи: Винаги съм съпричастна и съм пособия  Бившата министърка изясни още, че тя не се занимава с покупката на самолетни билети, а за задачата се провеждат публични поръчки, които са ангажимент на други хора.   

Припомняме, че абсурдът с първокласната командировка на обществения заместник-министър избухна, откакто стана ясно, че пътуването ѝ за конференцията на Организация на обединените нации в Ню Йорк е било с билет на стойност 8300 лв.. При това то се случи на фона на митингите на майките на деца с увреждания, които упорстват за промени в общественото подкрепяне. 

България е била ръководител на 11-тата международна конференция на Организация на обединените нации за Конвенцията за правата на хората с увреждания. Първоначално не се е възнамерявало страната ни да изпраща представител, само че в следствие то е било променено. Седмица преди форума Росица Димитрова е била командирована със заповед на обществения министър Бисер Петков. След оставката си госпожа Димитрова най-вероятно ще се върне да работи в общината във Велико Търново. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР