Сглобяемите и модулни жилища стават все по-популярни в САЩ. От

...
Сглобяемите и модулни жилища стават все по-популярни в САЩ. От
Коментари Харесай

"Амазон" пусна за електронна продажба и жилища в САЩ

Сглобяемите и модулни жилища стават все по-популярни в Съединени американски щати. От 2013 до 2018 година приходите в промишлеността са нарастнали с 8.6% на годишна основа и са достигнали близо 10.5 милиарда $. Само през 2018 година растежът е достигнал 4.1%, демонстрират данни на компанията IBISWorld, представени от MarketWatch.

Тези жилища стигнаха даже до Amazon и се продават сносно. Имотни уеб сайтове оттатък океана оповестиха наскоро, че дребна сглобяема къща с повърхност от 16 кв. м на цена от 7250 $ и безвъзмездна доставка, която съгласно производителя може да бъде направена за осем часа, била разпродадена на уеб страницата на Amazon. След време тя още веднъж се появила в наличност.

И това напълно не е единственото жилище, предлагано на уеб страницата на колоса в електронната търговия. „ Не съм сюрпризиран, че се продават жилища в Amazon ”, споделя Трае Бодж, специалист по смарт извършването на покупки в уеб страницата TrueTrae.com. Според него продажбата на сходни жилища в интернет дава нови благоприятни условия за търговеца на дребно за постигане до консуматори, които са отвън неговия регион.

Цената на жилищата, които са оповестени за продажба в Amazon, варира от няколко хиляди до няколко десетки хиляди $.

Модулното строителство става все по-популярно и във Англия, която би трябвало да се оправя с дефицит на работна ръка. Британското държавно управление си слага за цел да строи по 300 хиляди къщи на година до 2020 година и съгласно специалисти модулното строителство е единственият метод да извърши задачата си, а обичайните способи за строителство нямат потенциала да построяват задоволително къщи.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР