Сглобката се кани отново да посегне на нашите общи пари

...
Сглобката се кани отново да посегне на нашите общи пари
Коментари Харесай

Сглобката се кани да посегне на парите ни, за да помага на Зеленски след капитулацията… Г-н Желязков, тласкате ни към атомната гъба!

Сглобката се кани още веднъж да посегне на нашите общи пари и да пренасочи част от тях за режима на Зеленски, откакто разгласи капитулация. Г-н Желязков, атомната гъба ли е вашето въжделение? Нима не е ясно, че в световната Трета международна, към която вашите господари ни тласкат, спечелили няма да има? Така възкликва журналистът Недялко Недялков в своя нов пост, в който афишира смущаващи неща.

SafeNews разгласява поста на Недялков без редакторска интервенция: Парламентарният началник на България се кълне във безконечна честност на Украйна в залата на украинския парламент. Няма да кажа, че е нанесено тежко оскърбление на родния парламентаризъм и националния ни суверенитет. Защото унижения им се нанасят всекидневно и към този момент не може да се реши кое е най-тежко. Градацията почна да се обезсмисля.

Акценти от словото му, прекъсвано от аплодисменти и ставане на крайници:

„ Заявявам безусловната поддръжка и съпричастност на моята страна към идеята на Украйна… ” „ Застрашената орис на всеки украинец заплашва ориста на всеки един от нас. Затова няма да се уморим да повтаряме: Бъдещето на свободния либерален свят е невероятно без свободата за украинския народ… ” „ София е подготвена да взе участие в следвоенното възобновяване на атакуваната държава… “

От последното подразбирам, че сглобката се кани още веднъж да посегне на нашите общи пари и да пренасочи част от тях за режима на Зеленски, откакто разгласи капитулация.

Говорим за парите на българския поданик, който подарява сглобката с 8% доверие. Но все пак сглобката не се свени да ретранслира обилно обществен запас към Киев. Аз, като поданик, дали съм склонен? А вие? Никой не ни пита. Никой не ни пита и когато Росен Желязков бодряшки се бие в гърдите, че „ нашата страна абсолютно поддържа Украйна “. Коя страна, чия…Неговата, на Желязков, може би да. Но моята не.

С тези хора – желязковци, тагаревци, славовци, ивайломирчевци, денковци… от дълго време не живеем в една и съща страна.

Попитаха ли ни дали абсолютно поддържаме? Защото съгласно социологическите анкети, които съм виждал, по-голямата част от българите не поддържат Украйна. А още по-голямата част упорстват за неутралитет. Бъдещето не би било допустимо без свободата на украинския народ…Разбира се, да – в онтологичен проект бъдещето е невероятно без свободата на всеки един народ, освен украинският. На всяко живо същество…А най-хубавият поръчител за свободността е мирът, тъй като без мир бъдеще просто няма. Но Желязков не приказва за мир, а за ново и ново въоръжаване. Говори за борба до край. За „ победа “. Без да спомене, че въпросната „ победа “ минава през проваляне на една свръхмощна нуклеарна мощ, каквато е Русия.

Как Желязков тъкмо си показва тази „ победа “ и това „ бъдеще “? Аз, чисто образно и първосигнално, си го представям като облака над Хирошима.

Предизвикан от същите тези, които в този момент подклаждат войната на Източния фронт, гледат на нея като бизнес и пълнят банковите си сметки с цената на милиони избити, и от двете страни…

Така ли е, господин Желязков? Атомната гъба ли е вашето въжделение? Нима не е ясно, че в световната Трета международна, към която вашите господари ни тласкат, спечелили няма да има?

Понякога си мисля, че нашите партийно-държавни ръководители от сглобката – такива като Желязков, са изцяло дехуманизирани човеци, със сбъркана ценностна система, без фамилии, деца, родители, близки, без дом, корени, вяра, религия и нравствена опора.

В същото време знам, че имат и деца, и фамилии, а това ми е още по-странно: какво ги „ движи “, нямат ли срам, кое отпушва лудостта?

Само старанието да се подмажат по-качествено на ултралибералите във Вашингтон? Има ли и нещо друго, тъй като съм изцяло уверен, че и сами не си имат вяра. А и че на мнозина от тях също им е обезпокоеното по какъв начин ще завърши цялата тази все по-опасна и бутафорна симулация на „ евроатлантизъм “… Каквото и да е, няма да мирясат, до момента в който не ни вкарат във война. С тази цел ги инсталираха във властта. Война, от която ще избягат първи. Още разбори четете в секция Коментари
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР