Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят начин да се

...
Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят начин да се
Коментари Харесай

Румен Гечев: Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят начин да се разберат

Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят метод да се схванат. Това съобщи пред БНР проф. Румен Гечев, народен представител от Българска социалистическа партия.

„ Ще намерят метод да разиграват сюжети на „ Многострадална Геновева “ и ще се съберат. “

Като добави „ външния фактор “, Гечев добави, че няма по какъв начин да знаем „ какво ще подреди посолството “. По думите му обаче „ няма да пламне обич “ сред ръководещите.

„ В тази така наречен сглобка те не се понасят едни други, не се търпят едни други. “

Случващото се в България не може да се преведе на никакъв език. Всяка прогноза не почива на надеждни основи, уточни Гечев.

„ Не съм сигурен, че вървим към избори. Това държавно управление трябваше да си отиде и да не се прави ново от същите играчи. И двете страни излъгаха своите гласоподаватели по извънредно безсрамен метод “, разяснява Румен Гечев в предаването „ Преди всички “.

Той оприличи ръководството на аероплан, в който първият и вторият водач се боричкат и се търкалят в кабината – „ този аероплан е България “. „ Това изтезание би трябвало да се приключи. Тази битка на двамата водачи в кабината и третия асистент. “

„ Дебнат се на завоя “, счита Гечев – Има дебнене, което е неприлично, рисково за страната, недопустимо. “

„ Този политически Квазимодо не е единствено в държавното управление, той е и в Народното събрание. Резултатът е драматичен “, изрази мнение Румен Гечев.

Напрежение в Българска социалистическа партия няма, акцентира депутатът.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР