Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят начин да се

...
Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят начин да се
Коментари Харесай

Румен Гечев за управляващите: Първият и вторият пилот се търкалят в кабината на самолета

Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят метод да се схванат. Това съобщи пред БНР проф. Румен Гечев, народен представител от.

" Ще намерят начин да разиграват сюжети на " Многострадална Геновева "  и ще се съберат. "

Като добави " външния фактор ", Гечев добави, че няма по какъв начин да знаем " какво ще подреди посолството ". По думите му обаче " няма да пламне обич " сред ръководещите.

" В тази така наречен сглобка те не се понасят едни други, не се търпят едни други. "

Случващото се в България не може да се преведе на никакъв език. Всяка прогноза не почива на надеждни основи, уточни Гечев.

" Не съм сигурен, че вървим към избори. Това държавно управление трябваше да си отиде и да не се прави ново от същите играчи. И двете страни измамиха своите гласоподаватели по извънредно безсрамен метод ", разяснява Румен Гечев в предаването " Преди всички ".

Той оприличи ръководството на аероплан, в който първият и вторият водач се боричкат и се търкалят в кабината – " този аероплан е България ". " Това изтезание би трябвало да се приключи. Тази битка на двамата водачи в кабината и третия асистент. "

" Дебнат се на завоя ", счита Гечев. " Има дебнене, което е неприлично, рисково за страната, недопустимо. "

" Този политически Квазимодо не е единствено в държавното управление, той е и в Народното събрание. Резултатът е драматичен ", изрази мнение Румен Гечев.

Напрежение в няма, акцентира депутатът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР