Сглобката не съществува. Нищо сглобено няма. Напротив – те са

...
Сглобката не съществува. Нищо сглобено няма. Напротив – те са
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Сглобката не съществува, те са наши най-яростни противници

Сглобката не съществува. Нищо съединено няма. Напротив – те са наши най-яростни съперници, само че не по наша виновност. Това ще си проличи още в сряда. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Казанлък. Той персонално поздрави Живко Тодоров за извоювания нов кметски мандат в Стара Загора.

„ Ако на втори тур създадат безпринципни сглобки, огромната сглобка ще се унищожи. Надявам се и ГЕРБ и ПП-ДБ да сме рационални и да си спомним, че сме в сглобка. Аз не виждам в сряда по какъв начин можем да седнем дружно да приказваме ”, уточни той.

Бойко Борисов иронизира и реакцията на Корнелия Нинова, която отхвърли недадената поддръжка от ГЕРБ за кандидатката на левицата за кмет на столицата Ваня Григорова.

„ Корнелия Нинова толкоз се уплаши, че Ваня Григорова може да победи, че не ни желае поддръжката. Ние не, че я предлагаме, просто приканих хората да си изберат сред Държавна сигурност и държавна благосъстоятелност. Отпадат приказките за синя София, че комунизмът е неприятен. Сега ще ми е забавно за Паметника на Съветската войска какво решение ще вземе Терзиев, в случай че е кмет. То ще им се върне всичко. Ще гледаме по какъв начин ще се развият събитията в София “, съобщи водачът на ГЕРБ в Казанлък.

Борисов изясни, че сглобката е паянтова и не знае по какъв начин ще се гласоподава бюджет. Обясни, че ще се гласоподава, в случай че има ясно написано какво ще се случва по градовете. 

„ Повече не може да им имаме вяра на обещания. Не написа ли „ Обход на Пазарджик, на Пловдив, на Хасково. След това - Русе-Търново. Разбирам да не желаят тунел под Шипка, да стартират на друго място да го вършат, само че няма план, нищо няма “, сподели той.

„ Ще приказвам след изборите с групата, с партията, в този момент най-малко да има локална власт, с цел да няма цялостен безпорядък. Щеше да е елементарно, в случай че имаше съглашение. В момента сглобката не съществува, нищо съединено няма, в противен случай те играят с нашите съперници против нас, в случай че продължат да го вършат, ще си проличи още идната сряда. Не по наша виновност “, сподели Борисов.

Той добави: „ Ако на втори тур създадат безпринципни сглобки, огромната сглобка ще се унищожи. Надявам се и ГЕРБ и ПП-ДБ да сме рационални и да си спомним, че сме в сглобка. Аз не виждам в сряда по какъв начин можем да седнем дружно да приказваме. Най-враждебно е тяхното отношение ”, уточни той.

„ Не знам с какви очи приказват какво щели да създадат. Три години за какво нищо не направихте? ”, уточни Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/652678676850596
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР