Сглобката“ на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС направи решителен ход към

...
Сглобката“ на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС направи решителен ход към
Коментари Харесай

ВМРО: Двойното гражданство за депутати унищожава българската държавност

„ Сглобката “ на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи направи съдбоносен ход към унищожаването на българската държавност с гласуваните промени в Конституцията, които плануват хора с двойно поданство да могат да бъдат народни представители. Това плануват гласуваните на второ четене през днешния ден промени в Конституцията, признати със 163 гласа „ за “, 20 „ срещу “ и без „ въздържал се “, се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация, публикувана от пресцентъра на партията.

" За нас от Вътрешна македонска революционна организация това е скандално изменничество, което заплашва националната ни сигурност. В момента цялото ръководство е в ръцете на противоконституционната турска етническа партия Движение за права и свободи, която има цялостната поддръжка на Република Турция, където хора с двойно поданство гласоподават под строй. Какво ще стане на следващия ден, когато някой от тях бъде препоръчан за министър? За това предупредихме още при гласуваните на първо четене промени в Конституцията на Република България ", показват от партията.

" Гузната съвест на Кирил Петков за това, че потъпка Българската конституция не може да бъде причина за сходна голословна и извънредно рискова смяна. Настояваме това решение да бъде анулирано, тъй като България е свободна, суверенна и самостоятелна страна. За да продължи да бъде такава, тази смяна би трябвало да бъде спряна ", се споделя в позицията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР