Сгъваемият телефон на Google може би е почти тук след

...
Сгъваемият телефон на Google може би е почти тук след
Коментари Харесай

Възможно е Google Pixel Fold да се появи през юни

Сгъваемият телефон на Гугъл може би е съвсем тук след години клюки

Емил Василев преди 6 секунди 1 Сподели

Най-четени

ТелефониЕмил Василев - 20:56 | 11.03.2023

Nokia Magic Max: Nokia е на път да си върне короната с този флагмански смартфон… Ако е същински

IT НовиниДаниел Маринов - 17:34 | 11.03.2023

Как военните в Съединени американски щати създадоха пушка, която предизвиква краткотрайна слепота

IT НовиниЕмил Василев - 23:36 | 12.03.2023

Стюардеса на Lufthansa подреди на пасажерите да изтрият всички фотоси и клипове, откакто мощна турбуленция наложила спешно кацане

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Според Роланд Куандт от WinFuture сгъваемият, Гугъл Pixel може да бъде тук през втората седмица на юни. Надеждният лийкър заяви в Twitter през днешния ден, че смарт телефонът ще се предлага с 256 GB базова памет и че ще можете да го получите в черен/тъмносив или бял цвят.

За сгъваемия смарт телефон се носят клюки отдавна и се говореше, че ще бъде разгласен някъде през идващите няколко месеца. Януарски отчет на The Elec обаче хвърли студена вода върху тази концепция, като съобщи, че дисплеят даже не е трябвало да влезе в произвеждане преди юли или август.

Винаги е допустимо Гугъл и сътрудникът ѝ в производството на екрани, Samsung да са преместили периодите си за произвеждане, с цел да съумеят да се оправят с стартирането на пазара през юни. Роланд Куандт също твърди, че телефонът може да коства 1700 евро, или към 1800 $, макар че отбелязва, че тази информация не е безусловно вярна. Тази цифра обаче съответствува с това, което сме чували преди.

Вероятно няма да знаем цената сигурно до формалното оповестяване, което като се има поради, че до юни остават единствено няколко месеца, не е надалеч. Гугъл ще организира своето I/O ревю на 10 май, тъй че е много евентуално, че ще чуем информация за него тогава. От предходни клюки се допуска, че телефонът ще има 5,79-инчов екран начело и 7,69-инчов сгъваем екран от вътрешната страна. Почти несъмнено наподобява също по този начин, че той ще се зарежда от чип Tensor на Гугъл.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР