Сгъваемите устройства са една от иновациите в света на смартфоните

...
Сгъваемите устройства са една от иновациите в света на смартфоните
Коментари Харесай

Колко още ще чакаме за първия сгъваем iPhone

Сгъваемите устройства са една от нововъведенията в света на смарт телефоните в последните години и несъмнено Samsung към този момент е водач при тях. Затова е изцяло в реда на нещата всички да са в очакване на ответния удар от най-големия им съперник - iPhone. 
 Apple Vision Pro и проектите на компанията за по-евтин AR/VR хедсет
Възможно ли е Vision Pro да коства два пъти по-малко

Задава се бюджетен модел

Компанията обаче засега не е пуснала на пазара сгъваем модел, а по последна информация това ще се случи по-напред във времето от в началото плануваното.

Докато марки като Гугъл, One Plus и Honor от дълго време продават своите сгъваеми смарт телефони на международния пазар, моделът на няма да излезе по-рано от 2026 година Тези дни в обществените мрежи изтече проектът на американската компания за идващите години, който, съгласно информацията на Revegnus, е добрe известен на Samsung.

Apple's next product roadmap

Source: Samsung securities
— Revegnus (@Tech_Reve)
От него разбираме, че за тази година от Apple са заложили като цели очилата Vision Pro, както и iPad с OLED екран. Догодина може да чакаме iPhone SE 4 и тройна 48-мегапикселова камера. През 2026 на пазара би трябвало да се появи сгъваем iPhone и XR OLED Macbook, а година по-късно да забележим и сгъваем таблет от марката, написа Techadvisor.
 Apple iPhone с iOS 17.4 и огромната смяна, която внася актуализацията
Голямата смяна за iPhone в iOS 17.4

Доста години чакахме за това

Според информация на разнообразни софтуерни блогъри, iPhone от дълго време работят върху сгъваем смарт телефон, само че явно срещат много пречки в процеса на разработка и направа, свързани най-много с дипслея, както и с панелите. Засега не е ясно от кой тъкмо тип ще бъде сгъваемият смарт телефон на марката, само че догатките са, че ще е по-скоро като книга, сходно на Z Fold на Samsung.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР