SFC 8: The Matrix идва с гръм и трясък на

...
SFC 8: The Matrix идва с гръм и трясък на
Коментари Харесай

Тони Маркулев се бие за честта на България в SFC 8

SFC 8: The Matrix идва с гръм и тропот на 12 май в Зимния Дворец, София. Безспорно един от най-заредените с динамичност и конспирация дуели в бойната галавечер е ММА срещата сред ветерана Тони Маркулев и някогашния махленски войник, боксьор с голи ръце и сегашен ММА играч, Андрю Конър.

Двамата към този момент си размениха няколко пъти остри реплики през MMA.BG - Тони се закани да бъде "ужасен " хазаин и прикани Конър да си вземе доста болкоуспокояващи при визитата си в София.

Конър от своя страна даде обещание да повтори това, което направи при последното си присъединяване в София - а точно жесток нокаут, какъвто записа против Нури Хабилов в SFC 5.

Маркулев обаче въобще не се трогва от уменията на англичанина и също от своя страна даде обещание хубав нокаут.

Тони се приготвя в "Боен клуб България ", където тренира и Камен Георгиев, който също ще се бие с англичанин в SFC 8. Подготовката върви по проект и следва най-трудното за бойния спортист - свалянето на килограмите преди кантара.

"Подготвителния лагер ми доставя голямо наслаждение. Най-трудното ми е постоянно свалянето на килограмите, защото влизането в категория последната седмица е много тежко и сериозно. Така че когато мине това остава единствено да се забавляваме, " показа Тони за MMA.BG

Маркулев знае, че залогът в тази борба е огромен и излиза с цел да запише победа за България: "Тук е въпрос да защитим българската чест, защото той към този момент има записана победа над българин. Аз желая да отмъстя и желая той да си тръгне с горчив усет в устата, с цел да няма опция да се хвали, че има победа над България. "

Тони е дълготраен играч в разнообразни бойни спортове и отсъства известно време поради травми, само че както самия той споделя, почивката му се е отразила добре и чака нови провокации към себе си.

SFC 8: The Matrix ще се организира на 12 май в "Зимния замък ", гр. София. Билети може да закупите от Eventim, както и от магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а в София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР