Сезонът за Реал Мадрид приключи още в началото на март

...
Сезонът за Реал Мадрид приключи още в началото на март
Коментари Харесай

Реал е близо до най-жалкия сезон в историята си

Сезонът за Реал Мадрид завърши още при започване на март и от този момент насам мачовете са същинска мъка за огромния гранд. Апогеят на безразличието беше провалянето от съвсем изпадналия Райо Валекано в неделя вечерта, която беше десета за "белите " в Ла Лига от началото на акцията.

Само че общо във всички шампионати тя е 16-а за "кралете ". И в случай че те изгубят и последните си три дуела до края на акцията, което предвид на формата им не е напълно изключено, може да изравнят най-кошмарното си достижение в цялата си 117-годишна история.

През сезон 1984/1985 тимът записва цели 19 провали във всички шампионати, което до момента не му се е случвало. Но с разликата, че през 1985 година тимът печели утешителната премия в Купата на УЕФА, до момента в който тази година даже не се приближи до калъфките.

Иначе въпросните 16 загуби във всички съревнования са подравнен антирекорд за Реал през новия век. За последно през 2008/2009 "белите " стигнаха до сходен антирекорд, като тогава изгубиха последните си пет дуела от сезона и по-късно имаше огромна реорганизация на състава. Такава се чака и това лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР