Сезонът за Марек Юнион - Ивкони в Суперлигата приключи. Тимът

...
Сезонът за Марек Юнион - Ивкони в Суперлигата приключи. Тимът
Коментари Харесай

Иван Тасев: Имахме шанс да направим голямата крачка

Сезонът за Марек Юнион - Ивкони в Суперлигата завърши. Тимът от Дупница отпадна в 1/4-финалите, откакто отстъпи с 1-2 победи на Нефтохимик 2010 (Бургас) в серията. След третия решителен конфликт, който изгубиха състезателите на Иван Тасев с 0:3 гейма в Бургас, той приказва пред BGvolleyball.com за сезона във волейболното състезание и разкри дали ще продължи работата си в клуба.

- Какво не се получи в този мач?

- Напрежението оказа огромно въздействие при нас. Започнахме доста добре в първия гейм. При 13-13 имахме контраофанзива и забихме в навън. При 21-19 за Нефтохимик, не успяхме да отиграем лесна топка в офанзива. Имахме един миг, в който сгрешихме три следващи сервиса. Въпреки тези нелепости отново стояхме в мача и играехме точка за точка. Но загубихме гейма и това успокои играчите на Нефтохимик. След това опитът си сподели думата. Те заиграха по-свободно. Започнаха да рискуват и им се получаваха добре рисковете моменти.

- Доволен ли сте от сезона за Марек, макар, че не успяхте да продължите към полуфиналите?

- И да, и не. Доволен съм от старанието на играчите, макар младостта и неналичието на опит. Момчетата се бореха. Работиха през годината. Имаха си оправдания, които можеха да употребяват, само че не се стигна до там, за което ги приветствам. Не съм удовлетворен от това, че късно започнаха да си имат вяра, че могат. Малко закъсняха с това нещо.

- За какво съжалявате?

- Съжалявам за това, че в този момент в плейофите можехме да създадем огромната крачка. Въпреки, че изиграхме няколко несигурни мача през сезона, имахме шанса да създадем огромната крачка.

- Как бихте определили сезона за Марек с една дума?

- Интересен.
- Оставате ли отпред на отбора и през идващия сезон?
- Не знам, нещата са в ръцете на управлението.

- А какво е вашето предпочитание?

- Аз желая да продължа да работя в Марек.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР