Сезонът в Златни пясъци отива към край дори преди да

...
Сезонът в Златни пясъци отива към край дори преди да
Коментари Харесай

Летният сезон изглежда близо до край за курортите във Варненско и Добричко

Сезонът в Златни пясъци отива към край даже преди да приказваме за идването на септември. Такова усещане основава на уеб страницата TravelNews.
В дописката е представен ръководителят на Съюза на хотелиерите Георги Щерев. Според него повода в по-ранното привършване на сезона е в анулирането на чартърните стратегии на немските туроператори до Варна. Последните чартъри с немски туристи на концерна DER Touristik, в който влиза огромният туроператор ITS, бяха на 18 август. В момента в курорта има най-вече българи, румънци, а от тази седмица и малко израелци. По думите на Щерев доста малко хотели ще останат да работят и през септември. Доста хотели и заведения в курорта изобщо не отвориха този сезон.
 Проверка на Рилските езера: Джиповете извозват хора, а полиция пази формалния маршрут Проверка на Рилските езера: Джиповете извозват хора, а полиция пази формалния маршрут
Отново опашки на лифта за Рилските езера. Този път те били сутринта и сега се минавало бързо. Въпреки възбраната и сигналите от съб...
Чартърите с немски туристи се трансфораха в табу, откакто Варненска и Добричка област бяха сложени в така наречен. Това деяние директно удари курортите курортите " Златни пясъци ", " Свети Константин и Елена " и " Албена ".
Що се отнася до Слънчев бряг, наподобява там нещата са малко по-добре. Очакванията са сезонът там като цяло да трае до 10 септември, по думите на Елена Иванова, зам.-председател на Съюза на притежателите в курорта. Залага се на български туристи, които ще дойдат в дните към 6 септември. Освен българи, сега най-вече туристи има от Румъния, Германия, Полша и Украйна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР