Сезонът в Слънчев бряг закъснява. Първите туристи се очакват за

...
Сезонът в Слънчев бряг закъснява. Първите туристи се очакват за
Коментари Харесай

Закъснява сезонът вСлънчев бряг, първите туристи идват за Великден

Сезонът в Слънчев бряг закъснява. Първите туристи се чакат за Великден, като те ще бъдат главно румънци, гърци и българи, които ще честват Великден. Курортът се чака да се изпълни едвам след 15-ти май. Това сподели по БНР Диана Колчева - ръководител на Клуба на хотелиера в община Несебър:

В момента се приготвят комплексите за новия сезон.

" Добре е да се почистят всички пространства. Започват надлежно ремонтите, в случай че има течове. Трябва да се профилактира дограмата. Тече усърдното сортиране на фрагменти ", сподели Колчева.

По крайбрежната алея комерсиалните обекти и заведенията към момента са затворени. Заетите в сектора предвиждат по-слаб сезон: " Чува се, че няма ранни резервации, че резервациите са 50 % надолу от предходната година, което се отразява на посещаемостта на нашите обекти ".

Всичките сезони към този момент са сложни. Не е като едно време. Оставяха те да работиш. Сега с тези инспекции, наемите всичките са с 10 пъти по-високи от 2013-та по отношение на сегашната, разясняват още в Слънчев бряг.

" Работиш да изкараш една заплата ", оплака се един от заетите в сферата.

Като съществени проблеми на Слънчев бряг работещите в търговията и услугите показват неприятната инфраструктура и насочването на туроператорите към неплатежоспособни летовници.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР