Сезонът в английското първенство не завършва в неделя, заяви мениджърът

...
Сезонът в английското първенство не завършва в неделя, заяви мениджърът
Коментари Харесай

Клоп: Мачът със Сити е огромен, ще го гледам!

Сезонът в британското състезание не приключва в неделя, съобщи мениджърът Юрген Клоп преди суперсблъсъка на водача в класирането Ливърпул против първенеца Манчестър Сити, написа gol.bg. Германецът въпреки всичко акцентира, че за " алените " успеха е доста значима, само че самият той няма по какъв начин да се наеме с прогноза за това, което може да се случи в неделя.

Запитан дали за неговия тим това е мач, който не би трябвало да губи на никаква цена, Клоп отговори: " Съжалявам, само че май има по-умни хора от мен, които виждат мача по този метод. Аз персонално несъмнено не мисля по този начин. За мен това е мач, който наложително би трябвало да спечелим. И въпреки всичко не разбирам изцяло 'задължителните' неща, тъй като определянето им като такива въобще не оказва помощ на възможностите това да се случи ".

" Ние се приготвяме за огромен мач. Знаем какво би трябвало да създадем - да бъдем смели, да играем футбол, да се пазиме като че ли животите ни зависят от това и други неща. Случващото се отвън и към тима нямат огромен резултат върху нас, просто нямат. През тази дълга седмица несъмнено целият свят приказва по какъв начин не трябва да губим този мач. Май чух някъде и отзиви, че няма по какъв начин да не спечелим, само че в действителност не ми пука. Ние в действителност желаеме успеха, а до нея се стига пъклен мъчно. След срещата ще забележим в каква обстановка сме и какво можем да извлечем от нея. Ако е по-добра или по-лоша от сегашната, все тая. Сезонът по този начин или другояче няма да свърши в неделя ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР