Сезонът на сватбите е в разгара си. Половината VIP-ове у

...
Сезонът на сватбите е в разгара си. Половината VIP-ове у
Коментари Харесай

Виолета Сиракова вдигна бонбонено моминско парти! Сестра ѝ ще ѝ бъде кума

Сезонът на сватбите е в разгара си. Половината VIP-ове у нас чакат бебета, а другата скоро ще застанат пред олтара под звуците на Менделсон. Сред тях са и двете дъщери на Илиана Раева и Наско Сираков като по-малката Виолета отпразнува своето моминско празненство този уикенд в бонбонено розови цветове! 

 

По-голямата дъщеря от известната фамилия - Славея разкри, че ще бъде кума на сватбата на Виолета и нейния обичан футболистът на Левски Георги Куроджиев. Самата тя пък се сгоди преди броени дни и се оказа, че тази година семейтвото на Илиана Раева и Наско Сираков има двоен мотив за празнуване.

Виолета и Георги се сгодиха предходната година като от фотосите, които разгласиха излиза наяве, че предлагането се е случило по време на почивката им в Барселона малко преди Коледа. Бъдещият жених паднал на колене на 11 декември, датата, на която Наско Сираков и Илиана Раева са сключили брак. 

Двамата влюбени имат дългогодишна връзка, от която през 2016г. се ражда и дребната им дъщеричка. Тя носи името на баба си Илиана. 

Източник Thumbnail: https://www.facebook.com/slaveia.sirakova.3

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР