Сезонът на Стрелеца вече настъпи, а на 24 ноември Меркурий ...

Сезонът на Стрелеца вече настъпи, а на 24 ноември Меркурий

Меркурий премина в знака на Стрелец. Какво ни очаква?

Сезонът на Стрелеца към този момент настъпи, а на 24 ноември Меркурий мина в знака, откакто на 21 ноември Слънцето също мина в Стрелец. За Меркурий знаем, че е планетата на връзката. Сега тя ще вкара нова доза оптимистична енергия, която ще продължи до 13 декември, когато ще се придвижи към Козирог.

Когато Меркурий се реалокира вна Стрелеца, нашите мисли се уголемяват, визията ни за нещата се усъвършенства, само че пък е допустимо да преувеличаваме някои обстановки. Нашите хрумвания, духовитост, несъмнено няма да останат незабелязани. Въпреки това е допустимо да бъдем изправени пред някои усложнения.

Тъй като Меркурий е планета на връзката, а Стрелецът не се тормози да приказва, то в общуването с другите е допустимо да станем прекомерно директни, импулсивни. Затова е значимо да не си сътворяваме спорове, непотребни драми.

Според астролози би трябвало да бъдем изключително деликатни на 7 декември , когато Меркурий няма да бъде в добра позиция по отношение на Нептун – планетата на илюзиите. Тогава не е уместно да взимаме съществени решения, да си уговаряме значими срещи, защото истината може да е сложна за намиране.Не бива да имаме вяра на всичко, което чуваме, а също по този начин е добре да знаем, че Нептун може да накара нещата да наподобяват по-лоши или по-добри, в сравнение с са в реалност. Затова е добре да сме внимателни на този ден, да не слагаме розовите очила, в случай че ни следва значим избор.

Меркурий в Стрелец е цялостен с благоприятни условия. Ще търсим информация, ще променяме гледни точки.

Очакват ни няколко изключително динамични седмици и тази динамичност ще се усети най-вече от знака Овен, който ще може да реализира някои от поставените си цели.

Телците и Близнаците ще се концентрират върху взаимоотношенията от всевъзможен темперамент, върху тяхното развиване. Ще съумеят да стабилизират своите финанси, а някои даже и да влагат в имущество или други активи.

ще реализират триумфи в договарянията и работата.

Лъвовете ще имат доста нови хрумвания, мотивацията им ще се увеличи, а креативните персони ще се радват на триумфи.

Девите ще позволяват битови въпроси, само че ще бъде значимо да не влизат в спор с околните си. Везните ще се радват на сполучлива връзка, нови благоприятни условия.

Скорпионите ще имат постоянни финанси, само че все пак не трябва да харчат прекомерно.

Стрелците пък ще поддържат връзка и съблазняват с лекост, до момента в който Меркурий е в техния знак. Периодът е подобаващ за пускане на планове.

Козирозите не трябва да бързат, с цел да не се стресират ненужно.

Водолеите ще могат да възнамеряват някои планове, хрумвания за занимания.

При Рибите в работата ще бъде динамично, само че напъните им ще бъдат възнаградени.

Снимка: iStock

Източник: az-jenata.bg
PromoMall.bg