Сезонът на седмиците на модата е и на супермоделите като

...
Сезонът на седмиците на модата е и на супермоделите като
Коментари Харесай

Какви ги върши Бела Хадид зад кулисите

Сезонът на седмиците на модата е и на супермоделите като Бела Хадид сигурно им е много натоварено. С времето обаче се придобива процедура и професионализъм. А в случай че ни е забавно какво прави сестрата на Джиджи минути преди да излезе на подиума , едно клипче ни дава отговор, освен това много забавен.

По време на подготовката за ревюто на Brandon Maxwell, част от Седмицата на модата в Ню Йорк, Бела Хадид оказа помощ на коафьорите , които трябваше да се оправят с прическите на десетките модели. Тя се захвана с афро визията на своя колежка и дългогодишна другарка Ари Афлало, до момента в който довършваха нейния балерински кок. И сподели забележителни умения и в това занятие.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ally Aflalo (@ally.aflalo) на Фев 10, 2019 в 4:33 PST

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @wonderlandorbust на Фев 10, 2019 в 8:12 PST

Хадид се е пошегувала, че ще направи косата на своята другарка, както е обичала да прави, когато двете са били дребни и всичко е било единствено на игра. Но уменията на модела очевидно не са на аматьорско равнище, а покрай това на експертите, написа Independent.
 Бела Хадид, Versace, KITH и какъв брой секси е моделът в новата акция на марките
Бела Хадид - необикновено секси в новата акция на Versace

Versace и KITH вършат чудеса

Все отново, какъв брой часа е прекарала, наблюдавайки ги какви чудеса правят с косата й, обикновено да е попила някоя и друга специфичност от занаята. Освен в прическите, Бела сподели, че много я бива и в масажите на лицето , които са доста значими, с цел да бъде кожата млада и свежа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@bellahadid) на Фев 9, 2019 в 8:39 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР