Сезонът на риалити форматите стартира с Един за друг“, точно

...
Сезонът на риалити форматите стартира с Един за друг“, точно
Коментари Харесай

Добричлии грабнаха зрителите в „Един за друг“

Сезонът на риалити форматите започва с „ Един за различен “, тъкмо в деня на влюбените.

Седем надъхани двойки прекрачиха прага на Вилата на любовта по време на премиерния епизод. От вратата ги засипаха с поредност от провокации, в които основна роля имаха любимците на феновете от предходния сезон на шоуто – Криси и Арти, Ванката и Сани и спечелилите от първи сезон – Елена и Пламен.

Най-добре с тестванията се оправи младата двойка Емилиян и Кристина от Добрич, които си извоюваха седмичен имунитет. Последни приключиха Гергана и Светозар.



Светльо е измежду най-богатите участници в сезон 5 на “Един за различен ”, а Гергана е украинка от Враца. Едно ходило над тях в играта бяха Петя и Дилян, които искрено споделят, че при тях функциите са разменени – той чисти и мие, а тя се грижи за техническата редовност на дома им.

Сред най-атрактивните участници бяха съпрузите служители на реда Маргарита и Кристиан, които реализираха самобитен връх, влизайки в “Един за различен ” с 160 кг. багаж, част от който се наложи да се разделят.



Първи прага на Вилата на любовта прекрачиха София и Тихомир от Харманли. Двойката е живяла в Съединени американски щати, а София неотдавна е мама-инфлуенсър. Тя споделя видеа в обществените мрежи, в които дава домашен препоръки. В предизвикването “Един за различен ” се впуснаха още Петър и Галена от Генерал Тошево. Петър има към този момент опит в риалити формати, тъй като е взел участие във “Фермер търси жена ”.



Последните атрактивни участници, които ще потвърдят, че са един за различен, са Ивайло и Христина. Тя е на 44 година, само че към този момент е баба и има две внучета. Той е прочут на феновете с присъединяване си в телевизионно риалити „ Фермата “, където си сътвори доста врагове, поради чепатия си темперамент и огромна уста. Феновете на аграрното шоу още помнят обединенията им с Мартина и грозно държание по отношение на хората отвън групичката им. Какви ще са взаимоотношенията им с двойките в “Един за различен ”, следва да разберем.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР