Сезонът на ремонтите в София продължава. От днес части от

...
Сезонът на ремонтите в София продължава. От днес части от
Коментари Харесай

От днес части от булевардите „Дондуков” и „Прага” са затворени за ремонт

Сезонът на ремонтите в София продължава. От през днешния ден елементи от булевардите „ Дондуков” и „ Прага” са затворени за ремонт.

От през днешния ден тежка строителна техника навлиза в нов сектор от бул. „ Дондуков”. Затворен е секторът от Министерски съвет до ул. „ Г.С. Раковски”.

Строителните служащи към този момент започнаха да отстраняват паветата. Павираната настилка по булеварда обаче ще бъде обновена. По булеварда ще бъде построена и велоалея.

„ Тя ще бъде павирана, с цел да не се отличава чисто образно от останалата част от пътната настилка”, съобщи зам.-кмета на София Евгени Крусев. По думите му паветата ще бъдат новопроизведени и с гладна настилка и ще разрешават на велосипедистите да карат удобно.

Обходните сектори са бул. „ Цар Освободител” и ул. „ Г.С. Раковски”, където още през днешния ден трафикът беше по-натоварен.

От през днешния ден е затворен и бул. „ Прага”, където паветата ще бъдат отстранени и настилката ще бъде напълно с асфалт. Ремонтът там би трябвало да завърши до 15 август.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР