Сезонът на Рака (до края на месец юли) носи промени

...
Сезонът на Рака (до края на месец юли) носи промени
Коментари Харесай

3 зодии, чийто любовен живот се променя по време на сезона на Рак

Сезонът на Рака (до края на месец юли) носи промени за три съответни зодии по връзки на техния любовен живот. Нека забележим кои са те: 

Овен
 Какво кара мъжете да се влюбват в дами Козирог Какво кара мъжете да се влюбват в дами Козирог
Жената, носителка на тази земна рогата зодия, може постоянно да изслуша индивида до себе си и в случай че нещо е закъсал да му даде скъп и умен съ...

Този сезон ще ви удари като заслужена почивка - и всичко ще бъде обвързвано с това по какъв начин се справяте с прочувствените и психическите аспекти на любовния си живот. Това, което ще се случи с любовния ви живот до края на този месец, е, че най-сетне ще можете да се отпуснете. Ако сте с сътрудник, ще стигнете до осъзнаването, че всичко е добре и че терзанието в този миг е неефикасно. Ако не сте с сътрудник, ще се чувствате по-малко обезверени. Липсата на боязън към този момент няма да е там, с цел да работи като черна дупка на потребността, а настроението ви няма да бъде като това на някой, който е дословна бездънна яма - и тъкмо това ще ви отвори вратата за привлечете верния човек - този, на който МОЖЕТЕ да се доверите с живота си.

Рак

Това ще бъде релативно безстресов месец за вас, а що се отнася до любовта, нещата ще се усещат доста по-лесно, в сравнение с в най-близкото минало. Стигнали сте до извода, че нищо не се случва в любовта, в случай че не е двупосочна улица, което значи, че и двете страни би трябвало да се потрудят, с цел да работи връзката. В предишното вие сте правили това, до момента в който вашият сътрудник е този, който може да се отпусне и да се наслаждения на плодовете на вашия труд. Е, сезонът на Рака ще промени всичко това, тъй като ще осъзнаете, че единственото нещо, което може да усъвършенства вашата връзка е солидната почтена връзка. С други думи, в случай че полагате старания да говорите за ВСИЧКИ ваши проблеми - със мощен акцент върху СЛУШАНЕТО в подмяна, можете да се установите в същинска, работеща любовна връзка, която има силата да продължи цялостен живот.

Лъв
 8 доказателства, че сте нагазили надълбоко в любовта 8 доказателства, че сте нагазили надълбоко в любовта
Когато човек срещне своята сродна душа, той се усеща неповторимо. Но дали той в действителност е намерил същинската си обич в дълготраен проект,...

Писнало ви е да не се справяте и това стартира да въздейства на вашия любовен живот. Това, което ще се случи е, че сте толкоз нетърпеливи, че ще започнете да поставяте ултиматуми. Ако сте във връзка, ще кажете на колегата си, че би трябвало да се промени, или в противоположен случай нещата ще приключат. Същото ще важи и за вашите другари - и те също като вашия сътрудник ще се бунтуват против тази концепция, че всичко би трябвало да върви по вашия метод. Хората не са там за ваше развлечение - те са самостоятелни същества и вие не ги притежавате. Любовният ви живот ще стане безреден, в случай че не започнете да прилагате съчувствие и схващане. Възползвайте се от сезона на Рака и си вземете ЕМПАТИЯ.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР