Сезонът на простудните заболявания е на прага си и все

...
Сезонът на простудните заболявания е на прага си и все
Коментари Харесай

10 причини, поради които ваксината е по-опасна от самия грип

Сезонът на простудните болести е на прага си и от ден на ден хората се замислят какви ограничения да вземат, с цел да не се разболеят. Един от разновидностите, който наподобява като най-бързо и просто решение е слагането на ваксина. Дали обаче тази инжекция в действителност е толкоз безобидна?!

Много медицински специалисти към този момент се съгласяват, че е по-важно да отбраните себе си и вашето семейство от имунизацията, в сравнение с от самия грип.

Всяка година фармацевтичната промишленост, медицински експерти и медии работят интензивно, с цел да ни убедят да се имунизираме против грипа. Но всички те не ни споделят цялата истина.

Това, което не чуваме, са случаите на нежелани реакции или на токсичните химикали, които се инжектират в нас.

Предлагаме ви да се запознаете с 10 аргументи, заради които имунизациите са по-опасни от самия грип.

В реалност имунизацията ви кара да се разболявате

Забелязали ли сте по какъв начин имунизираните деца се разболяват съвсем незабавно след слагането на инжекцията? Това е по този начин, тъй като грипният вирус се инжектира в техните тела. Така че, вместо да се ваксинира, имунизацията в действителност единствено ускорява реакцията на тялото против вируса. И фактът, че предизвиква на пациентите заболяване след имунизацията, демонстрира имуносупресия (т.е. намаление на имунитета).

Ваксини съдържат рискови съставки като живак

Фармацевтичната промишленост, медицинските експерти и главните медии са склонни да ни кажат, че имунизациите против грип съдържат варианти на грипния вирус. Това, което е по-малко евентуално да разкрият обаче, е дългият лист с други съставки, които идват с имунизацията. Вече е прочут фактът, че имунизациите против грип съдържат живак - тежък метал, за който е известно, че е рисков за човешкото здраве. Токсичността на живака може да аргументи меланхолия, загуба наизуст, сърдечно-съдови болести, респираторни проблеми, проблеми с устната празнина, храносмилателни несъответствия и други съществени здравни проблеми.

Ваксината може да аргументи заболяването на Алцхаймер

Проучванията, извършени от доктор Хю Фуденберг, водещ имуногенетик, демонстрират, че тези, които редвно си поставят грипна ваксина, увеличавар риска от развиване на заболяването на Алцхаймер десетократно. Той има вяра, че това се дължи на токсичната композиция от алуминий и живак във имунизацията. Освен това, въвеждането на грипния вирус при възрастни хора (които с възрастта естествено ще имат по-слаба имунна система) ще усили възможностите на човек да стане предразположен на по-тежко заболяване.

Липса на действителни доказателства, че даже за дребните деца имунизацията е ефикасна

51 изследвания, включващи 260 000 деца на възраст от 6 до 23 месеца, не са потвърдили, че грипната ваксина е по-ефективна от плацебо. Освен това, грипните ваксини защищават единствено от някои варианти на вируса, което значи, че към момента елементарно можете да се разболеете от грип, в случай че влезете в контакт с друг вирус.

Прави ви по-чувствителни към пневмония и други заразни заболявания

За някой, който към този момент е потиснал имунната система, инжектирането на варианти на грипния вирус може да има опустошителни последствия. Ако тялото ви към този момент работи, с цел да се преборите с вирус или просто сте с невисок имунитет, инжектирането на ваксина може да докара до сериозна заплаха да се разболеете от пневмония и други заразни заболявания.

Съдови нарушавания

Медицински проучвания демонстрират, че имунизациите за грип са свързани с нараснал риск от съдово инфектиране. Симптомите включват тресчица, болежка в челюстта, мускулни болки, болежка и вдървеност в региона на врата, горната част на ръцете, рамото и хълбоците и главоболие.

Децата под 1-годишна възраст са изложени на риск

Децата под 1-годишна възраст са мощно уязвими към невротоксично нарушаване на деликатния нервозен център към мозъка и централната нервна система. Първият кръг от грипната ваксина се ползва на възраст 6 месеца. Дете под 1-годишна възраст няма задоволително отбрана, с цел да се защищити от прибързано увреждане на кръвната преграда в мозъка.

Увеличен риск от нарколепсия

Има десетки обявени случаи на деца в 12 разнообразни страни, които са развили нарколепсия (хронично нарушаване на съня) след приемане на грипната ваксина. Изследване, извършено сред октомври 2009 година и декември 2011 година, е сравнявало 3,3 милиона имунизирани шведи с 2,5 милиона, които не са имунизирани. Рискът е най-голям измежду най-младите хора, които са взели имунизациите. За лицата на възраст под 21 години рискът от нарколепсия е три пъти по-висок.

Отслабва имунните отговори

Има безусловно хиляди оповестени медицински списания, които демонстрират, че инжекционните ваксини могат да доведат до нездравословни имунологични реакции и голям брой други инфекции. Освен това, слабите имунологични отговори понижават единствено способността на човек да се бори с заболяванията, за които се допуска, че имунизацията би трябвало да ги пази.

Сериозни неврологични нарушавания

Доказателствата демонстрират, че съставките при имунизациите против грип в действителност могат да причинят съществени неврологични нарушавания. През 1976 година забележителен брой от тези, които са получили грипната ваксина, са придобили синдром на Guillain-Barré (GBS), нарушаване, характеризиращо се с трайно увреждане на нервите и даже парализа. Ваксините могат да съдържат доста нездравословни материали, в това число детергент, живак, формалдехид и варианти на жив грипен вирус.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР